Украина пробудись!!!

Прокинься Україно

  Прокинься, Україно! зграя західних чортів,
  Вже ікла точить на слов’ян та на святу обітель!
  Повстань народ, Бо тебе зрадив управитель!
  Тисячолітній руський світ повстань з колін!
  Повернем разом велич та могутність України
  Хмельницький та  Ковпак, Ватутін  З нами Бог!
  Повстань народ! звали в Дніпро ворожу силу!
  Нехай потоне чортівня, врятуем нашу Україну!
  Продажна  ліберото – тихо ша, ні пари з вуст,
  Бо ви не з нами! Ви усі, мерзенної породи,
  А ми загинемо та прапор не впаде свободи, 
  Всім інтриганам по зубам піде кривавий хруст.
  Для нас, прийде пора, настане слушний строк!
  Вражинам України  назавжди ми подамо урок
  Повернемо додому ми сестер та наших  браттів !
  Горлянку скрутим ворогам як дід у сорок п’ятім!
 Я твердо вірю що прийде нарешті радісна подія
 Коли у небо Україні знов злетить крилата МРІЯ!

Автор Широков А. А. 06, 01, 2023, Киев Украина


Рецензии