Соло

О, соло цього погляду!
О, чуттів непереможна кантата!
О симфонія чистої свідомості!
Під ці мелодії
Ще б вище злітати.

У розкішних розвагах
Орбітального туризму
Знайти Ваші очі -
Одвічну рекреацію.

Ви - моя загадка,
"Енігма", "Призма",
Мов Opus Dei -
Таємна інспірація.


Рецензии