Повернення

Повернення буде  -
До любих очей,
Безсонних ночей
Та нових, чистих ритмів.
Я мрію про Вас -
У душі бринить щем,
І погляд наповнений звуками вітру.
У погляді Вашім - таємність лісів,
І дотик природи живий, необачний.
Зустрілися ми на перетині снів,
Вплету всі чуття до мережива значень.


Рецензии