мертве серце

коли відкриється мертве серце,
і скаже бог не тобі: "Пропаще!",
і буде сонце на осінь схоже,
зійди по сходах,
вже миють перони
не твОїх вагонів,
минуле скрегоче, прощення просить,
на долі вишИваній спротив чорним,
скажи в потилицю ласим лисам,
чи свОїм глистам:
світ повертається
не в анфас,
в профіль,
   задом,
      злом тобі злющим,
у серце — пронизливим свистом

03.19
24.11.2022


Рецензии
Та і так кругом одне тільки зло. Дякую, Гелена .З пов.

Игорь Ярин   24.03.2023 23:29     Заявить о нарушении
та аби на користь!)

Гелена Смилянская   06.06.2023 15:40   Заявить о нарушении