Оновлення

Скидайте з неба смертоносні дрони,
І супостата нищіть нанівець.
Чуття безмежні Пенелопи та Дідони
Хай бережуть Вас від пустих сердець.

Давно відомо Вам, кому посвята.
Iм'я бринить серед рядків святих.
Бажаю Вам лише перемагати - 
І ворога, і часу плинний біг.

У цім краю серцевої звитяги
Вам чистий розум долю принесе.
До свіжих знань хай неозора спрага
Сади душі від темряви спасе.

Ваш погляд осяйний, океанічний
Та голос, досконалий, мов кришталь,
Здолають все - самотність, тишу, відчай,
Війни серпанок, темряви вуаль.

І всі гріхи непереможна воля
Зітре із пам'яті. Хай індульгенцій лист
Залишиться в невиннім супокої.
Нове життя - новий для нього зміст.

Рука тремтить, коли пишу послання.
Та 'Vale!' формула доречна буде тут.
А крізь формальність пелюстки вітання
Під Вашим поглядом хай проростуть.


Рецензии
Чудесно!
С Новым Годом, Марина!
И пусть в Новом Году будет всё феерично
Во всём мире в целом и у Вас, конечно, лично!
С пожеланием всех благ, Владимир.

Владимир Утин   10.01.2023 11:29     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.