Аjratmay, suratga olishar Qiziqarli suratlar she r
«Аjratmay, suratga olishar…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«QORBOBO NONUSHTАSI…»
-«Kim u tashqarida nonushta qilgan?,
Tashqari izg;irin — yuzni silagan!”.
-«Xa, bu o;zimizning — qorbobo unda,
Shu tarzda tanovul qilar — u kunda!». …………(Davomi)……………
Свидетельство о публикации №123010306460