Як добре, що Ти зi мною!

Як добре, що Ти зі мною!
У серці моєму живеш
І кожною миттю земною
Надію на краще даєш!

Ти завше мене захищаєш,
Я мов пташеня під крилом.
І душу мою напуваєш
Цілющим Своїм джерелом.

Я дякую знову і знову,
За кожну даровану мить!
І взявши Любов за основу,
Так добре на світі жить.

              10.2022


Рецензии