НЕ ОЧИ У НЕЕ на украинском
Не очі в неї - сяйво кришталю,
В них холод, ніби влітку хурмлять зими…
Вже серце проспівало: «Я люблю…»
Зміню, вогонь в душі її - на зливи!
Мене в полон, як та Богиня, занесла,
Я зачарований її красою та вустами…
Та тільки плот, не має вже весла:
До неї відстань, знають тільки в Храмі!
Чарівні рози, п’янкий та ніжний їхній аромат,
Під стать моїй Богині неймовірній…
Я ради неї, підіймуся на вершину Арарат:
Де буду підкоряти її норов, непокірний!
Від почуттів, згорю тепер до тла:
Моя кохана, радість, чар Богиня…
Ти справжню маєш плоть, та не Земна,
Ти - найдорожчій в світі скарб, як діамантів та смарагдів, повна скриня!
02 січня 2022 рік
Свидетельство о публикации №123010206745