Жму педали

...Н.Бидненко
Минає час. Крокує рік Новий.
Несе комусь і віру, й сподівання.
Не жду нічого я. Нема уже надій –
Програла я в життєвому змаганні.
А може, ні? Пориюсь в шафах я,
Відсуну вбік усі свої печалі…
Ось жовта майка лідера моя…
Тримайся, світе! Тисну на педалі!
***
Проходит время. Новый год идёт.
Несёт кому-то веру и тревоги.
Не жду удачи, даже зло берёт
За проигрыш на жизненной дороге.
А может нет? В шкафах пороюсь я,
Вбок отодвинув горести, печали...
Вот майка лидера лимонная моя!
Держитесь, мир! Давлю я на педали!


Рецензии