Government sometimez kill becauz of feelingz

 

INNOCENT PEOPLE ARE MURDERED
dON'T BELIEVE GOVERNMENT
GOV ARE KILLERZ EVERY GOVERNMENT
BY DISCRIMINATION
THE CLAZZ EXTALLZ
MEDICINE ARE
OBEYING
AND ALZO SOMETIMEZ KILL, INJURE
AND CURZE
MADDICKZ ARE NOT GOOD


Рецензии