Isaveli pre-hyztorysident
a CRIMINAL
cRYMYNULL
THAT MURDERZ PEOPLE
mR MOUNTRETREAT
HAZ A MURDERROOM
(PREHYZTORY ZYDENT ABOVE THE LAW)
EVEN AFTER THE
rulying
mR NETANYATTY
aLLOWED CRIME
OF ONE LITTLE JUDON
AND MOZT PROBABLY
CRYME MIGHT HAPPEN
RARELY ho HAPPEN
TOWARDZ MINORITY
THEN CERTAIN PEOPLE
ARE MURDERED
CUZ OF FEELINGZ
NOT A DEMOCRACY
Свидетельство о публикации №122123005952