Невагомiсть

Почуття не мають ваги,
Але залишають відбитки.
Наші цифрові сліди,
Дотики крізь плазмові екрани,
Біль, каяття, несамовита відстань.

Бачити, відчувати, мовчати.
Бути птахом у клітці,
Ненажерливим та кумедним жако,
Втамовувати жагу до людяності.
Бути помилкою природи,
Колапсом еволюції.
Танути в красі Ваших надздібностей,
Рятувати магією
Безталанної пристрасті.

У словах,
У комбінаціях NLP -
Ваш пристріт.
На такі шедеври не дихають.
На них моляться.


Рецензии