UA образно-3

Не пітекантроп я, а протоукор,
Не щезнув я, тихенько з краю жив...
Це я придумав буряковий цукор
І сіль солену також я зробив...

Гатив я греблю, море прокопав,
Кавказ тепер за для моєї слави...
І veni, vidi, vici - щоб хто знав,
А також, самогонка із агави...

Морський трикутник, Шамбала у горах -
Чуприну мив, морозив гаманця...
CONячя  QVISTkA, шабля, хрест і порох,
Jesus і Yahweh, паска и маца.

Я європеець, Будда мені в пику..
Вселенський розум - укри над усе...

Но, как известно, что достигла пика
УССР в составе СССР.


Рецензии
Ну насмешили! Спасибо!
Не в бровь, а в глаз!))

А эти перлы, чётко характеризующие менталитет:

...тихенько з краю жив...
Це я придумав буряковий цукор
І сіль солену також я зробив...

Про самогонку - класс! Из агавы! Умора!))

С уважением,

Татьяна Кутузова-Веселова   01.07.2023 21:31     Заявить о нарушении