Р к кролика

Новий рік не за горами,
Мов сніжинка -тане час,
Кролік милий і пухнастий
Поспішає вже до нас.

Скаче він до нас щодуху,
Замітає сніг хвостом,
Піднімає довгі вуха,
Причаївшись під кустом.

Дорогі несе дарунки:
Мир і спокій, радість в дім,
Романтичні поцілунки,
Тим, хто рік стрічає з ним.

Тигреня вже йде додому,
На останок б'є хвостом,
Ми його випроваджаєм
- з кроликом!
Або-котом!


Рецензии