Promise

 Как импонируешь
Ты мне al
 mas cerrano

 Как уши длинноухие
казалось в руки
 взял :

 чтобы прогладить
их через колено

на всю длинну plan4aro
- Santa Maria ,
 tienen dan a ideado un el patio
arreglo muy bien en amplio aki

 I promise you we
never would
divide it , because the reason
stronger that we are to be

 That's why i get my sword
above my head up and sun had lit
it by the statue

                .


Рецензии