Светлана на украинском
Ти - світлий образ сонця та Мадони,
Що в серце, вкарбувався на віки…
Писати, з тебе, хочеться - святі ікони,
В уяві малювати милий образ, залюбки!
Очей твоїх, небесна синь - бездонна,
Краса жіноча - то вінець Творця…
Щасливо усміхається «Мадонна»:
Кохання й Час, не мають все ж кінця!
Тож хай, із часом не марніє «лик ікони»,
І посмішка твоя, чарівна не згасає…
Міцна сім’я - як дерева, квітуча крона,
А серце, знов «кохання дзвін» пізнає!
Нехай, Господь здоровья всім дарує,
Та миру на Вкраїні на весь час…
Під Новий Рік всім щастя на чаклує,
І доля посміхнеться та обійме нас!
28 грудня 2022 рік
Свидетельство о публикации №122122803849