Перетворення
І в Що ж це Таке знов спотворююсь Я?
Мій Сюжет — не для дітей зовсім казка
В Дзеркалі навпроти Потвора якась
Дивно на Кухні димить: задурманена
Мені не привітна, й нікому, Вітальня
Подвір'я — то Балкон мій, без скла
Серед Голих Стін — і Я голий в Спальні
Далі вже нікуди: мій Поверх останній
Дах хоче з'їхати — але Я все ще Тут:
В Квартирі Кутовій, де загнав Себе в кут
Майбутнє — то гуща на дні
Життя — це кава:
Цікаво
Свидетельство о публикации №122122600851