Безцiнна

Моя ТИ Дитино тендітна
Безневинне Дитя
Не дасть ТОБІ жити наївність
Безупинне Життя

А відчуття провини розрива
Щодня сторінки
Які з чистого аркуша
Розпочинаєш ТИ

Й Себе геть знецінюєш
Заради й задля того
Що того не варте
Чи хто

ТИ ж безмежно безцінна!
Але Свій гасиш Вогонь —
Та це зовсім не жарти!
ТИ чого?


Рецензии