Її життя таке величне,
Неначе танець серед зір.
Вона завжди долає відчай,
Вона летить в глибини гір.

Її краса - така принадна,
І сяє в погляді весна,
Вона привітна та рум'яна,
Живе в реальності та в снах.

Її яскрава неповторність
У небо вписана давно,
І ця незвична загадковість -
Неначе радості вінок.


Рецензии