Ерiдан

Води небесні ллються і ллються,
Небо тремтить, а вони все дрижать,
Небо та сонце, розкішно-нечуйні,
Криком своїм неземним верещать.

Все, що ми втратили, знов повернеться,
Все, що забули, у пам'ять ввійде,
Рани загояться, втішиться серце,
Небо - мов річка, раптово впаде

Цим зорепадом таким загадковим,
В ритмі еонів - мелодія сліз,
Ти мені снишся, мов поряд ти знову,
Але насправді то зорі та бриз.


Рецензии