next time around

the buses are leaving, the trams are a-following
with no tears or panicking, perfectly bound
good bye to you, darling girls, good bye to you too, dear boys-
we'll meet again, next time around!

some bet everything they got, and some bet a little bit--
but everyone's hopeful of chances they hound
it all shall come pass, my boys, it all shall come pass, my girls--
and if it don't come to pass, then next time around

at finish, a band will play some music for you and I:
two violins, cymbal, bass and trombone in background
we'll meet once again, my boys; yes we'll meet again, my girls--
but in the next life, next time around..



оригинал--"Прощайте мальчики, прощайте девочки", Арк. Арканов

уходят автобусы, уходят трамвайчики
без слёз и без паники--в назначенный час
прощайте девочки, прощайте мальчики:
мы ещё встретимся, но в следующий раз!

кто ставит по-крупному, кто ставит по-мелочи--
 но каждый надеется и лобит свой шанс
всё сбудется, мальчики; всё сбудется, девочки--
а если не сбудется, то в следующий раз

сыграет мне музыку у финишной ленточки
тромбон и две скрипочки, тарелка и бас
мы встретимся, мальчики; мы встретимся, девочки--
но в следующей жизни, в следующий раз..


Рецензии