Рiздво

Ой, люлі-люлечки мої,
Ой, прилетіли гулечки.
Сіли гулі на ґанок,
Світять зірки у вікно.

Там на небі мріють сни,
Вся родина міцно спить.
На Різдво свічки горять-
Колискова для малят.

За віконцем йде сніжок...
Вкрив навколо білим сном,
І ялинку у дворі,
І хатини, і сади.

Привітаєм всіх з Різдвом,
З першим снігом за вікном,
Нехай буде з нами мир!
Діткам нашим - спокій в дім.


Рецензии