Емо та джаз

Немов із джезви, солодко-гіркий,
Щемливо-болючий джаз.

Сьогодні небо Еріданом річки
Вплітає у легкість фраз...

І рими, і голосів глибина -
Благословенні осінь й весна -
У це поринули ми до дна.

А понад десять років тому
Гриміли гітари, лунали рiфи,
Це емо-жанр у нервовість сну
Вплітав свої поламані грифи.


Рецензии