Друг

Не може зайвим бути друг,
Тож не викреслюйте мене,
Хай зникне тисяча отрут,
Живих пліток буття німе.

І наша дружба розквіте,
І слово хай жевріє сном,
Життя складне, бо тільки те
Цінуємо, що поміж ком.

Що між лапок, мов світлий стяг,
Те, що в серцевій пастці рим,
Без дружби - морок каяття,
А з нею - раю херувим.


Рецензии