Рiздвяне какао
Різдво святкують в Україні, в Польщі - всюди.
Нью - Йорк красивий, і прикрашена Німеччина.
Двадцять четверте грудня. Серед рідних люди.
Двадцять четверте грудня. На столі смаколики.
Дванадцять страв, серед яких кутя, вареники.
Ялинка вбрана - навкруги гірлянди, кролики.
Двадцять четверте грудня. Вже налито в келихах.
Двадцять четверте грудня. День із подарунками.
Всі дітлахи чекають на сюрприз від Клауса.
Серця в цю ніч так дивовижно, щиро стукають.
Двадцять четверте грудня - ніч до двадцять п'ятого.
День двадцять п'ятий. Грудень. І какао з печивом.
Парад в Нью - Йорку у Манхетенні різдвяний.
Там поряд Macy's, на англійській мові речення.
День двадцять п'ятий. Він магічний та бажаний.
24. 12. 2022.
Свидетельство о публикации №122122400707
нра)
.
знатный пирог приготовили нанайцы
в этот праздник
а мы барабаним как зайцы
и знатно распаклюем шансы
.
вообще я новый год не отмечаю. когда было аналоговое телевидение,это шанс посмотреть хорошее кино
Рок Группа Луначарка 24.12.2022 06:52 Заявить о нарушении