Коли

Чи залікуються колись
Ще наші рани?
Чи буде, Господи,
Коли вже не болить,

Коли вже згине
За залізною стіною
Велика крига
Жадібної орди?

Коли вже матінка моя
Підніме крила?
Коли сини твої
Приїдуть з війни?

Ти стала, ненечка моя,
До болю сива,
Але ж розквітнуть ще
Твої сади!


Рецензии