Почути знову

Почути знову
Твої відлуння,
Моя Європо, моє майбутнє.

Не стань минулим,
Тебе благаю,
Дай свою силу,
Дороги чисті,
Свої вітання!

І ти не зрадиш,
Я точно знаю!
Бо ти граційна,
Ти невблаганна!

І хоч скептична,
Та все ж ти чесна -
Ти мій екслібріс,
Моя імпреза!

Моя долоне,
Торкнися неба,
Торкнися річки,
Нехай наяди
Мене покличуть в ліси чарівні,
А краще  - в місто,
Де всі принади.

І тільки б бачить
Твою усмішку,
В собі плекати
Красу одвічну...

Моя Європо,
Бентежна крале,
Така сучасна,
Така новітня!


Рецензии
Давно так не смеялся - сколько ж вас таких - "аж мониста брякають"; ще, будьласка!))

Verstak   24.12.2022 16:43     Заявить о нарушении