***
Я йду до тебе й не стежу
Де початок і де межа
Бо я падаю, немов з вежі
Та стікаю, як від ножа
Та не кров’ю ,
чистою , як святою водою, любов’ю
Ти - краще за всіх
І за кожною з твоїх посмішок
Весь мій світ - зник
І не має іншого сенсу
Я йду до тебе, як кров до серця
Як чарівна принцеса
Збиваючи ноги
Я не боюся тривоги
Пройду всі ці жахи,
всі у ноги цвяхи
що будуть в моїх дорозі
І звісно дійду, бо я знаю, що ти
Вже чекаєш мене на порозі
Свидетельство о публикации №122122300324