Скорооговорки. На дворе - трава

Скороговорка:
На дворе - трава.
На траве - дрова.
Не руби дрова
На траве двора.

Скорооговорка:
На дворе - трава,
Трава у шпаны,
Вся шпана  - в дрова,
Прячь траву в штаны.

23.12.2022


Рецензии