Тени во мгле. Красимир Георгиев

ТЕНИ ВО МГЛЕ, БУДУЩЕЕ ОТКЛАДЫВАЕТСЯ (МОЕМУ БРАТУ)
        (вариация)

Вот - и всё.
Аминь -
В камень, в песок, в чернозём.
Нет бездны.
Тает (да? нет?) небесный свет (свод?).
Удар не под дых, не в переносицу -
Будущее (до и от) переносится
На пропавшее время.
Вот - .

================================
Красимир Георгиев
СЕНКИ В МЪГЛАТА, БЪДЕЩЕТО СЕ ОТЛАГА ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ
                На брат ми

Това е всичко.
Бъдещето се отлага за неопределено време.
Това е
================================
Словарь: сянка, сенки – тень, тени; мъгла, в мъглата – туман, мгла, в тумане, в мгле; бъдеще, бъдещето – будущность, будущее; отлагам, се отлага – откладывать, переносить, откладывается; неопределено, за неопределено – неопределенно, для неопределенное; време – время, времени; това, това е всичко – это, это всё.


Рецензии