Наступает новый год

настає новий рік!
новорічні цукерки
Смачний новорічний чай,
смачне печиво до чаю
Запах ялинки такий приємний справжній
Занурююсь у новорічне диво
Новорічна казка приходить
І диво в дім усім заходить!
Автор :Настена Журавлёва


Рецензии
Спаси Бог, Настёна за Ваши строки.
Удачи дня!

Светлана Климашова Дерягина   23.12.2022 11:28     Заявить о нарушении