Дыямэнты

Расьцьвілі цікавыя памкненьні,
Ў іх няма нічога без дажджоў...
Хочацца выламліваць зьдзіўленьне;
Пошасьцю бясьсіліць кажаноў.

Раптам узнікаюць дыямэнты -
Марныя каўнеры цішыні...
Варта не заробліваць цэмэнтам,
Тое што ня можна адчыніць.


Рецензии