Я i Меценат

Завжди  хтось  приходе  до  мене.
От  і  зараз  прийшов  меценат. Він  замовляє  полотен  ряди.
Шеренги  глибинних  почуттів.  Зараз  я  розумію  цей  зв'язок,  мене  і  світу.
Бува,  що  я  геть  виштовхую  мецената.
Все!  Скінчилась  його  кантата.
А  сьогодні  він  знову  дзвонив  і  нічогісінько  не  обмовився  про  вчорашнє.
Я  гадаю,  що  він  щось  зкоїв  з  моїми  полотнами.
Прийшов,  тай  каже – Зробіть  мені  щось  дивовижне.
А  я, - чи  хіба  людина  на  таке  здатна?
Харкнути,  кинути  папірця,  бухнути,  сернути  і  так  без кінця.
Меценат  бажав  чогось  натхненного,
Та  зрозумів,  що  я  не  вихована  людина


Рецензии