Безлад

        Сьогодні  взимку – дощ  пішов.
 Сльоза  с  сльозою  море  струму.
 Непомічаючи  оце, усі  вітались  з  новим  роком.
 Природні  катаклізми.
 Темрява  скрізь  день.
 Торнадо  шкодить  та  цунамі.
 Каштани  квітнуть  восени.
 Усюди  безладу  зелене  світло.
 Сьогодні  відмовилось  їхати  авто.
 Воно  заспівало  романсик  з  шансону.
 Водій  навпаки  газонув  до безтями.
 Маленький  собачка  зайшов  в  супермаркет
 За  чімсь  солоденьким.
 Дівчата  з  дівчатами  в  шлюбі  з’єднались.
 Я  мабуть  що  сплю,  позіхаючи  тихо.
 Так  може  мене  не  спалахає  дзвоник?
 А  може,  що  я,  це  не  я?....
 А  статуя.
 Великому  місту,  великі  пригоди.


Рецензии