вiд душi до Бога рiвненька дорога

Від душі до Бога
Стелиться дорога,
Стелиться стежинка,
Там де неба край.

Ти склади долоні
До своєї долі,
Та молитви світлі
Відпусти літать!

Відпусти до неньки
Ти своє серденько,
Залікує рани,
Зцілиться душа.

Простягни долоні
До своєї ікони,
Світлі  свої думки
В серденько впусти

Від душі до Бога -
Рівненька дорога,
Хто почує Бога,
Той почує Світ.


Рецензии