Криза
Що Криза настала, що це головне.
Що люди не взмозi приборкати Кризу.
Що добре все «зверху», та тхне, щось там «знизу»
Шановні добродії – я тут, внизу,
Створивши вам доповідь вгору несу.
Я бачив художників, знав вчителів.
І тих громадян, що ім. боже велів.!
В них праці неміряні ланки встановлено.
Ніхто не заснув! Боротьбу знов поновлено!
Існує потреба - бо то необхідність.
Файність, надійність і трішечки гідність.
Людина – це міра сукупності праці.
Від гострої дряні, до цільної цяці.
В теоріях завжди керують гетьмАни.
Що котрі вхиляясь, ідуть від омани.
Що вусики крутять, тай в сідла стрибають.
Такі ще існують? Такі ще бувають?
Вчора в новинах казали таке:
Що добре живеться.
Що все молоде.
Що друг не підвів.
І сусіде не вкрав.
І що наркоман темний світ подолав.
І що не існує, ні верха ні низу.
В усіх словниках не тлумачиться Кризу.
Свидетельство о публикации №122121906680