Промова

Бачиться,  чується,
Знову  живе.
Слово  за  слово,
По  горлу  пливе.
Здійсненна  промова  відлунням  штурляється.
Пісня  проспівана  не  повертається.
Козаче! Козаче!
Місяць  вклонився.
Ти  вибрав  цей  шлях – не  помилився.
І  згодом,  маленькі,  пізнають  з  нататків,
Очі,  та  руки,  загублених  татків.
Я  дивну  симфонію  склав  без  обмеження.
Для  Ваших  потреб,  купюро - збереження.
Тепер  хай  співають – сьогоднішні,  й  давнішні.
Та  хай  не  змовкають – літаври  та  клавішні.
І  знову  живе  все,  що  впевнено  мовиться.
Бо  слово  за  слово - крізь  натовпи  ломиться.


Рецензии