Закоханий момент

Попрохай  мене  за  обрій не  чепати.
Місяць з  зірками  у  танок  не  плекать.
Ясний  світ  на  синьом  тлі  намалювати.
Затулити  свої  очі  і  чекать.

Я  почую  почуттів  таємні  згуки.
Відгадаю  той  ліричний  інструмент.
Загорнусь  у  твої  бархатніі  руки.
Щоб  разом  були  в  закоханий  момент.

Ллється  пісня  невідома  и  прекрасна.
В  цьому  космосі  багаття  розвіва
Світло - сяйна,  дивно – щіра и  квітаста.
И  тендітна  як  недільне  немовля.

Так  улюблені  разом  увійдем  в  старість.
Тільки  з  піснею  коліна  не  болять.
Подивіться  до  гори  у  синю  крайність.
Як  такі  як  ми  закохані  летять.

Ллється  пісня  невідома  и  прекрасна.
В  цьому  космосі  багаття  розвіва
Світло - сяйна,  дивно – щіра і  квітаста.
И  тендітна  як  недільне  немовля.


Рецензии