Крилопромiнь

Замріяність – коли  тебе  багато.
І  навпіл  ріже  закоханокрелато.
Коли  не  спиться, і  не  в змозі  куштувати.
І  рве  у  гору  сверхзвукокрелате.
Контрастами  наповнює  багаття.
Співаєш  дзвін  із  портетуровокрелаття.
І  озираються  хто  вже  забув  романси.
Танцюю  танок  крилореферанси.
І  крізь  заплющених  очей  слова  і  гомін.
Тебе  мені  подарувало  крилопромінь.


Рецензии