Астрологiчний тиждень

Містика  ходить  довкіллям.
Ні, не  лякає,  а  бавить.
І  виліковним  сузір ям
Щось  нам  в  потилиці  радить.
Здрасті, - хтось  скаже,  заходьте!
«Що  там  тельцю  насудилось»?
Містика  роде  фантомів,
Те,  що  від  нас  ще  лишилось.
100  екстрасенсів - гімнастів
Лізуть  із  шкіри  для  дива
Тліє  на  заході  сяйво, мов  козирогова  грива.
Риби,  Терези  та  Діви
Водолії,  Близнюки,
Чують  із  шпалтів  журналів, 
Що  нам  життя  не  з руки.
«По  четвергам  не  купуйте».
«А  у  вівторок - капець».
«У  понеділок - чудово,
Стане  товстіш  гаманець».
«Ось,  у  неділю, -  кохайтесь».
«Та  обережно  в  ночі».
Місяць  сьогодні  в  зеніті
Випав  з  зіркової  печі.


Рецензии