Якою буде та зима

Якою буде ця зима, цей новий рік…
Коли замість салютів вий сирен…
Коли свічки горітимуть в пітьми
І всі мої думки  - де зараз ти

Якою буде та зима …Той новий рік….
Коли лишилась я на самоті...
Холодна ніч, холодні відчуття
Де зараз ти …. Де зараз я …

Я дівчинка маленька, я без тебе
Неначе зірочка загублена в світах.
О Боже мій, коли вже в Україні
Врятована наступить тишина!?

У мене на столі тремтить свіча,
І розум мій з холодними очима.
Якою буде ця нова зима
Для рідної моєї України? …


Рецензии