Мiй маленький. Колискова
Тендитна iстина в очах.
Золотовпливна. Та єдина.
Лежить на папених плечах.
Торкає все чого не можна.
Швидка. Яскрава. Єдинобожна.
На щічки знов горить румянець. Ти мій прибулець індіанець.
Той, що говорить беззупинно в яскравом сяйві іграшок.
Танцюй, співай , моя дитина.
Відвідать не забудь горшок!
А коли дивний сон приборка, вкриваю ковдрою юнця.
Плеви у світ, малий Єгорка!
Лети літак із папірця!
Свидетельство о публикации №122121805455