Солодка вiйна

Грудей  не  бачив  я  розкіш ніш,
Ніж  у  дівулі,  що  навпроти.
Ті  груди  майже  три  пуди.
Для  чого?  Звідки?  Та  куди?
Вона  їх  мов  не  помічає.
Вона  їх  майже  не  гойдає.
Та  досить!  Годі!  Геть!  Зітрися!
Отак  мене  скорила  сіся.
Дівуля, - командир.
А  я  чекаю  твій  наказ.
Війна  солодка  серед  нас.


Рецензии