Догъыты уидыг
Мае рифмаетыл дзырды уаенгтае нае уидзын.
Фаедзаегъаел даен аез талынджы каемдаер,
Поэзийы аенаебын арфы мидаег.
Ныссагътаен дзы- наей фезмаелаен маенаен-
Аенаехъола аенкъараенты аехгаедты...
Сты аххосджын-уымаел сае цаестытае,
Аеппает таефсаг маехи аннаехуыссаегтаен.
Саедае аефсоны уымаен ис, баергае.
Аермаест дзы иуы уацары ис заердае:
Иваезаг августы мыды хъаестае,
Хъыгагаен, ме'наенгом къухтаей нае фаедае.
Ложка дёгтя
Ариша Сергеева
Сбиваюсь с ритма, путаюсь в словах,
На рифмы не нанизываю слоги...
Забуксовала, заплутав впотьмах,
На хляби поэтической дороги...
Завязла - ни вперёд и ни назад -
В нелепых ощущениях затворниц...
И виновато-мокрые глаза
У всех моих навязчивых бессонниц...
Есть сто причин на то... но все - не в счёт.
Лишь у одной моя душа в полоне:
Ты пьёшь тягучий августовский мёд
Не из моих разомкнутых ладоней...
Свидетельство о публикации №122121708386