Генераторг-ъ

  they said
that it's
  not

 an ever
   final
party

  but its released
 hid animals
   of late

 с Амфитеатра
Су4ка таяла  ,

  довыбиралась !

c 6-того яруса
 down vertically
  разблевалась

 - May say i - it to
you und to myself  :  - There's
as fuck-u
 not thi end Ъ
 
 Got i the sword
to sway about

 They jumped on me
para_дорбальдно

 First blast-Ъ
 я устоял -  не льзя  ж так врать ?

 With lungs
затрепыхался , взмахнув

 на 3-тий
 б-ля этаж

 без сигареты
контрофактной

  - В зубах на  этот раз - ?

 Без
вся , что
 стало-б
 пошлым

 

 


Рецензии