Дожити б до лiта...

Дожити б до літа...
До літа наступного року.
Вже сплачено мито.
Вже дзеркало сиве нівроку.

До літа дожити.
До справжнього теплого літа.
І сонця налити,
І сонце до краплі допити.

А осінь... Що осінь?
Їй місце лише після серпня.
До літа, і – досить.
І руки пожадливо терпнуть...


Рецензии
Сердечное, - Николай!
Разделяю Ваше желание...

Елена Транковская   17.12.2022 15:09     Заявить о нарушении
Просто обязаны

Миклош Форма   17.12.2022 23:17   Заявить о нарушении