Котето е готово за скок

Всичко за късмет!
И дори това, което аз,
в моите години,
все още виждам котето.
Черен като нощ,
той пресече пътя и седи
готов за скок…

- А.

Той е като мен.…

Див, див.

И съска като тигър !


Рецензии