Чого бажаеш

*Івану в День Народження

Вітаю щиро з твоїм Святом!
Нехай життя буде багатим,
Хай вистачає сил на дії
Та втілюються твої мрії!

Хай будут щастя й здоров'я,
Плекають родичи з любов'ю,
Хай подарують небеса
Усе, чого бажаєш сам!


13:54
14.12.2022


Рецензии