На песа

Я учора кричала на песа,
Я була неслухняной.
Пробач.
Росповеди мені, мамо,
Де почати
Дозволено
Плач.
Кричимо просто так
Серед дому.
Дуже боляче,
Мамо, не плач...
Я учора кричала на песа,
Я була неслухняной,
Пробач.


Рецензии