Вишиванка

Я вишиванку до долоней притулю,
Та мрії світлі небу прошепочу,
І свічечку тихенько запалю,
Молитви нескінченні з дня до ночі


Я вишиванку донечці вдягну,
Під захистом нехай дитина буде,
Молитву прошепочу рятівну,
І мій Господь про неї не забуде!


Нехай вже згинуть темні сили зла!
Підступні, нескінченні перешкоди
Я так втомилась, матінко моя!
Молю тебе спинити ці  незгоди!


Моя країна зараз у вогні
Як це спинити Божечко не знаю
Лише молитви шепітом блаженим
Повторюю іконам у ночі!


Рецензии